уторак, 18. март 2014.

Predstavljaću Srbiju na takmičenju blogera iz cele Evrope

Pre nekog vremena dobio sam poziv da predstavljam Srbiju na Nikonovom takmičenju blogera iz cele Evrope. Prvo sam pomislio kako li se mene setiše i da li ću ja to uopšte moći, ali kada su mi pojasnili da to i nije predviđeno za profesionalne fotografe i da je poenta da promovišemo naš grad kroz fotografije oberučke sam prihvatio.




Tako ću ja, dragi moji kreativci, u četvrtak 20. marta biti na misiji da napravim pet do deset fotografija Beograda i to pošaljem na takmičenje. Cela ta akcija se zove “I AM SHARING MY CITY VIEW”, a od Nikona sam dobio nekoliko dana na korišćenje njihov fotoaparat Nikon D5300 koji će svi takmičari koristiti.

Do sada sam imao priliku da koristim Nikon tokom svog putovanja u New York i bio sam oduševljen modelom Nikon 3100 (možete da vidite nekoliko fotografija ispod), ali D5300 je potpuno druga dimenzija i jedva čekam sa vama da podelim fotografije koje ću napraviti u četvrtak.


 Dakle, ja ću morati da fotografišem i da što pre pošaljem fotografije bez ikakve dorade. S obzirom da D5300 ima wi fi konekciju (da li možete da verujete?) prebacivanje na internet je sitnica. Naravno svi ćete moći da pratite i mene i ostale takmičare na ovoj stranici: http://www.flickr.com/groups/iamnikon

Smislio sam jednu priču za koju se nadam da će vam se dopasti. Iskreno nisam siguran hoću li uspeti da je prikažem onako kako bih želeo i kako je zamišljam, ali se unapred nadam da ćete bar ceniti pokušaj :)

U svakom slučaju, držite mi palčeve u četvrtak. Obaveštavaću vas o svemu na DDK, a do petka će se i na blogu naći fotografije koje budem uradio.

Pozdrav,

Milan Maglov 

2 коментара: