уторак, 9. април 2013.

Apartmani Soul house - savršeno mesto za odsesti u Beogradu


Oduvek sam bio ljubitelj dobro osmišljenog enterijera i kada sam nedavno otkrio „Soul house apartmane“ zaista sam se oduševio i odlučio da to podelim sa vama.

Naime, pored toga što volim kreativan i lep enterijer, ja obožavam putovanja. Na različitim putovanjima širom sveta imao sam priliku da odsedam i u luksuznim hotelima, u raznim stanovima, a i u prilično neuglednim hostelima. Kada sam video Soul house pomislio sam da je to idealno mesto za odsedanje u Beogradu za sve ljude koji dolaze. Mnogo je jeftinije od hotela, od hostela je sto puta bolje, povoljno je i u centru Beograda.

Moji prijatelji koji su odseli u Modernistic apartmanu su bili oduševljeni. Priznajem bili smo kao deca dok smo isprobavali različita svetla u apartmanu.

Koncept je takav da postoje tri različita apartmana koji su konceptualno i cenovno različiti. Enterijer je vrlo kreativan i doživljaj odsedanja u takvom apartmanu je po meni sjajan.

Na njihovoj Facebook stranici možete pronaći mnogo više fotografija i informacija: https://www.facebook.com/SoulHouseApartments?fref=ts

Ja sam izabrao nekoliko fotografija svakog od apartmana da vidite o čemu pišem. Broj za rezervacije je: 064 1352255, a web sajt: http://www.soul-house.net/

Modernistic

Retro

Hippie

5 коментара: