четвртак, 3. јануар 2013.

Poruka za fanove DDK i 15 najpopularnijih fotografija tokom 2012. godine


Kako smo ušli u novu godinu, svi se presabiramo i donosimo zaključke o prethodnoj godini. 2012. je za neke bila divna, za neke beznačajna, a neki su jedva dočekali da joj „vide leđa“. Kako se bližio kraj godine, sve više sam razmišljao o svemu što mi se desilo. Pored mojih prijatelja, posla i porodice, proteklu godinu je svakako obeležilo i druženje sa fanovima stranice Dnevna doza kreativnosti. Po stoti put ću priznati da nisam mogao ni da zamislim kada sam u oktobru 2011. godine napravio tu stranicu da će imati toliki uticaj na moj život i da će postati deo moje svakodnevnice i deo svakodnevnice nekoliko desetina hiljada ljudi.
Osećam veliku zahvalnost prema svima vama koji ste fanovi DDK. Želim svakom od vas da kažem hvala što ste postali fanovi stranice, što je posećujete, što lajkujete sadržaje, komentarišete i šerujete. Hvala što volite DDK i što ste zajednički doprineli da ta stranica postane jedna od najpopularnijih u celom regionu, a posebno u Srbiji.

Da nema vas, džaba bi bilo sve što postavljam. Ne znam da li ste svesni, ali samo zato što vi nešto lajkujete, komentarišete ili šerujete stranica se širi i pridružuje nam se sve veći broj ljudi.

Svakog dana me činite iznova srećnim jer DDK doživljavam kao svoj lični uspeh kom ste veoma doprineli. Za nešto više od godinu dana naučio sam kroz vođenje ove stranice mnogo novih stvari, o društvenim mrežama, ponašanju ljudi, komunikaciji sa ljudima. Naučio sam da umem da prepoznam ono što se ljudima dopada i da me čini srećnim kada uspem nekome da bar za trenutak ulepšam dan fotografijom koju postavim. DDK je postala medij koji sa zadovoljstvom uređujem i uživam u uspehu koji doživljava.
Svakodnevno mi šaljete mnoštvo poruka. Molim vas da se ne ljutite što ne mogu svima da odgovorim. Ja radim puno radno vreme u jednoj marketinškoj agenciji, volim svoj posao i trudim se da se organizujem da sve postignem. Kada ne odgovorim nije iz loše namere. Svi ste mi podjednako dragi.

DDK svakog dana „poraste“ za oko 500 novih fanova,  a do sada je postavljeno preko 3200 fotografija iz celog sveta. U 2013. ćemo dočekati vrlo brzo i 150000., a nadam se do kraja godine i 200000. fana.

Još jednom veliko HVALA. Tu sam za sve vaše predloge. Često me pitate za lični profil pa ko želi može da se pretplati (subscribuje) OVDE.


Preko 3 miliona lajkova koje ste dali fotografijama pratio sam tokom prethodne godine i kada sam napravio presek došao sam do 15 najpopularnijih fotografija. Iskreno i mene samog je iznenadio ovakav raspored. Definitivno, broj lajkova zavisi od trenutka i nekom će se učiniti da ima i mnogo boljih sadržaja, ali ipak ovih 15 fotografija je skrenulo najviše vaše pažnje:





Za veće fotografije sa komentarima i lajkovima na samoj Facebook stranici kliknite na naslov fotografije. 


5 коментара:

  1. Jaooo, divne su fotke. Cestitam ti na uspehu i na upornosti. Pozdraaav! Jana

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala tebi sto uspes da mi obojis najcrnji dan.

    ОдговориИзбриши
  3. ja sam sejuce uclanila u grupu ali vec sada znamda ceto biti moje omiljeno mesto za opustanje na kraju dana

    ОдговориИзбриши
  4. Ova stranica i blog su stvarno neverovatni, ali svratite i kod nas, nismo ni mi toliko loši ;)

    http://cinjenicefb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши